ΔΙΑΜΟΝΗ      ΦΑΓΗΤΟ      ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥ      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
   ΚΡΑΣΟΠΑΝΑΓΙΑ | ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΦΑΒΙΕΡΟΥ | ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ
 
Οικογενειακός τουρισμός
 

Το Βαθύ αποτελεί μία από τις πιο κατάλληλες περιοχές για Οικογενειακό Τουρισμό, αφού διατηρεί μέχρι και σήμερα αναλλοίωτα πάρα πολλά στοιχεία από αυτά που δεν υπάρχουν πια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Καταπράσινα τοπία, μονοπάτια, σπάνια χλωρίδα, πανίδα, παραδοσιακό χρώμα, απλότητα, ηρεμία, αξιοθέατα, αρχαιότητες, Εκκλησίες, ξωκλήσια και Βυζαντινές Εκκλησίες με πανέμορφες αγιογραφίες.

Το Βαθύ βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, μόλις 2 ώρες με το αυτοκίνητό σας. Στο Βαθύ μπορείτε επίσης να έρθετε σε 2 ώρες και με το ferry boat που "πιάνει" στο λιμάνι των Μεθάνων.

Διαθέτει μεγάλη παραλία, κατά τόπους αμμουδερή ή βοτσαλωτή με αβαθή νερά και έτσι οι γονείς μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι για την ασφάλεια των παιδιών τους και να απολαμβάνουν εκτός από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή, την ηρεμία και τις χαρές των διακοπών μαζί με τα παιδιά τους.

Τα τελευταία χρόνια ο οικογενειακός τουρισμός στο Βαθύ έχει αυξηθεί, γιατί εκτός από την γρήγορη πρόσβαση που υπάρχει με αυτοκίνητο, το Βαθύ προσφέρει πολλά, όπως γράφουμε πιο πάνω, στον οικογενειακό τουρισμό και κυρίως πολύ οικονομικές και πολυήμερες διακοπές μπροστά στη θάλασσα και κοντά στην Αθήνα.

Η αμμουδερή, βοτσαλωτή παραλία με τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά, τα θαλάσσια παιχνίδια, το ψάρεμα και οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή μαζί με τους ρομαντικούς περιπάτους στην παραλία το ηλιοβασίλεμα, εγγυόνται αξέχαστες και μοναδικές οικογενειακές διακοπές, στο Βαθύ.

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr