ΔΙΑΜΟΝΗ      ΦΑΓΗΤΟ      ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥ      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
   ΚΡΑΣΟΠΑΝΑΓΙΑ | ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΦΑΒΙΕΡΟΥ | ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ
 
Η παραλία "Βαθύ"
 

Η παραλία της Μαγούλας στο Βαθύ για κολύμπι βρίσκεται στον κόλπο της Επιδαύρου, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, που πηγαίνουμε από το Στενό των Μεθάνων στο Βαθύ. Βρίσκεται μπροστά στα σπίτια και στις ταβέρνες και είναι κατά τόπους αμμουδερή και βοτσαλωτή και πάρα πολύ ήσυχη.

Στο Βαθύ πολύ όμορφη είναι και η παραλία του μικρού γραφικού λιμανιού, στο οποίο ελλιμενίζονται κότερα, ιστιοπλοϊκά και άλλα σκάφη, όλων των ειδών. Στην προβλήτα του λιμανιού θα δει ο επισκέπτης ψαρόβαρκες και ψαροκάϊκα μιας και το Βαθύ είναι γνωστό "ψαροχώρι".

Και στο λιμάνι και στην παραλία της Μαγούλας υπάρχουν ενοικιαζόμενα δίκλινα, τρίκλινα ή και τετράκλινα οικογενειακά δωμάτια σε πολύ καλές τιμές και εξαιρετικές γραφικές ταβερνούλες για όλα τα γούστα.

Το Βαθύ φημίζεται για τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, που διαθέτουν τα ντόπια ψαροκάϊκα καθημερινά στα ταβερνάκια της περιοχής, που βρίσκονται πάνω στη θάλασσα.

Οι φανοστάτες που φωτίζουν τον δρόμο και την παραλία διευκολύνουν τους επισκέπτες να απολαύσουν την νυχτερινή του βόλτα δίπλα στο κύμα στον παραλιακό δρόμο.

Πατήστε για να μεγαλώσει Πατήστε για να μεγαλώσει Πατήστε για να μεγαλώσει Πατήστε για να μεγαλώσει Πατήστε για να μεγαλώσει

 

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr